Skip to content Skip to navigation

Поддръжка

ЕМ БИ ЕЛ ЕС Сервиз ЕООД предлага пълната гама услуги, необходими за правилното функциониране на складовата техника STILL и Linde, всички услуги покриват ремонт, поддръжка, обслужване и всичко свързано с вкарване на техниката в изправност.

CAN-BOX диагностичен кабел
Диагностика

Цялостна диагностика на пълната гама мотокари, електрокари ,влекачи и стакери на STILL ,Linde и OM-PIMESPO. Диагностиката се извършва със специализиран софтуер, който дава най-точните резултати и улеснява ремонта, ако е нужно.Това е основен фактор за бърз и по-ефтин ремонт.

Техническо обслужване на закупени от нас машини

Ние Ви предлагаме специални абонаментни договори - с особено благоприятни условия, включващи всички дейности, необходими за техническото облужване на вашата машина STILL и Linde закупени от нас.

MBLS Сервиз поема отговорноста за подръжката и гарантира постоянна изправност на вашите машини. Можете просто да плащате фиксирана такса, която обхваща всички услуги, резервни части, поддръжка, защита злополука и т.н.

Това означава, че вие ​​не само ще имате фиксирано планиране на разходите, но и гарантирано спокойствие, знаейки, че всички ремонти и поддръжка ще се извършват с помощта на оригинални резервни части STILL и Linde. Редовните инспекции са от съществено значение, за да се осигури плавен работен процес и безопасността на вашите машини.

Когато има нужда от техническо обслужване на STILL - ние сме на разположение!

Ремонт и поправка на закупени от нас машини

С нашият екип от висококвалифицирани сервизни техници с напълно оборудвани сервизни автомобили и изключително бързо време за реакция, всеки проблем е лесно и бързо отстраним.

Благодарение на нашите услуги, можете да бъдете сигурни, че получавате по-голяма безопасност и сигурност.

датчик за обороти
Резервни части

Качествените резервни части са от основноопределящо значение за безотказната работа.За да можем да предложим услуга отговаряща на днешните изисквания на бизнеса ние държим голям брой оригинални и алтернативни резервни части STILL , Linde и OM-PIMESPO на склад.

Тези части които нямаме можем да доставим до 24 часа с експресна поръчка.

нов STILL
Рециклиране и реновиране на кари STILL и Linde

Ние предлагаме и напълно рециклиране или частично реновиране на кари STILL и Linde.

сервиз STILL
Модернизация

В хода на своята експлоатация, ако карът бъде преместен в друга среда, в която се изискват работни светлини, прикачени устройства, защита от атмосферни влияния, отопление, дълги вилици, системи за обезопасяване, ... или друго оборудване то вие имате нужда от модернизация.
Ние знаем какво е възможно и полезно. Ние създаваме специална оферта за вас според необходимостите ви.
За допълнителни въпроси относно модернизацията / обновяването и модернизацията, моля, свържете се с нас.

service STILL
Спешен сервиз

Ние предлагаме услугата "спешен сервиз" за град София при сключен договор за сервиз . До 2 часа след подаване на сигнал, наш представител може да е при Вас.

MBLS SERVICE LTD е специализиран в продажбата и сервизът на складова техника с марките STILL и Linde. Сервизът покрива територията на София град и София област. Ползването на сайта е само за лични нужди. Копиране на съдържание е строго забранено.

© 2012 - 2019 MBLS.EU - Всички права запазени - Сервиз STILL - Контакти и Запитвания